• HKZ E-learning
  • HKZ trainingen
  • Coaching en begeleiding
  • neem contact op!

Het project B & G kwalitraining is ontstaan vanuit een enthousiaste samenwerking van twee zelfstandige zorgprofessionals, Daniëlle Bakboord en Frank Gerbers. Zij vonden elkaar in visie en missie en stelden ten doel dat kwaliteit van zorg en bewust zelf-leren 2 waardevolle pijlers zijn om duidelijke en eerlijke zorg te kunnen leveren als zelfstandige zorgprofessional. Om kwaliteit van zorg te kunnen leveren als zelfstandig ondernemer heb je een aantal vaardigheden en tools nodig om dit te kunnen bewerkstelligen.

In de trainingen die Daniëlle en/of Frank geven worden alle onderdelen benoemd middels presentatie en handreiking en behandelt in de vorm van zelfstudie. Samen met je collega-zzp'er ga je aan de slag en heb je het over visie, missie, kwaliteit van zorg en hoe jij jezelf profileert als zorgondernemer.

Voor degene die gemotiveerd en enthousiast deelnemen zal dit uiteindelijk resulteren in voldoende kennis en kunde om jezelf te kunnen profileren als een degelijke en kwalitatieve zorgprofessional die zijn zaakjes goed op orde heeft. Dit alles mag je uiteindelijk laten zien en horen in een assessment wat door een andere onafhankelijke partij wordt afgenomen.

DNVGL is dé onafhankelijke partij waar je een assessment kan aanvragen. Zij nemen deze toetsing geheel onafhankelijk en volgens de norm af.

Heb jij je assessment gehaald, dan krijg jij je HKZ certificaat op het niveau van afname. Dit certificaat is 3 jaar geldig en laat zien dat jij een ondernemer in de zorg bent die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Wil je meer informatie, vul dan hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Check ook even de pagina E-learning HKZ. Hier kan je op jou eigen tempo naar de certificering toe werken. De zorgprofessional met wat meer ondernemersbloed in zijn lijf zal dit wat meer liggen, aangezien je bij de E-learning echt zelfstandig aan de slag gaat.