Wie ben ik...?

Gedreven in wat ik doe en waarbij ik de balans blijf zoeken in mijn werkgeluk en mijn dagelijkse leven. Doordat ik mezelf kan geven en durf te laten zien voel ik de vrijheid om de ruimte te pakken en uitdagingen niet uit de weg te gaan. Duidelijk een grens bewaken van mijn kunnen was soms lastig daardoor, maar gaat mij tegenwoordig beter af door mijn struikelen en weer opstaan in mijn leven.
Motiverend voor anderen door het enthousiasme wat ik mee breng. Soms kan dit mensen tegen de borst stuitten en nee, ook ik kan niet met iedereen door een deur. In de samenwerking zal je dan wel eens de deur voor die ander open moeten houden of hem hard in zijn of haar gezicht dicht moeten klappen.

Waar ik vandaan kom:

Onthecht van mijn moeder bij mijn geboorte en opgegroeid aan de rand van een redelijk veilig gezin. Op jonge leeftijd de grenzen van het leven opgezocht wat mij nare ervaringen heeft gegeven die mij nu veel opleveren in het werk wat ik doe. Al jong mijn vader moeten verliezen in dit gezin, wat mij er toe heeft gezet om op zoek te gaan naar mijn biologische kant. Door uiteindelijk mijn echte roots te hebben gevonden, heeft dit mij veel gebracht in mijn uitting van liefde en aandacht naar andere toe. Met name sinds de afgelopen jaren sta ik meer vaster en positiever in mijn leven, doordat ik beter begin te begrijpen wat mijn ervaringen met mij gedaan hebben en waar mijn grenzen liggen.

Waar ik naartoe wil:

Hier en nu met inzicht en uitzicht op een nabije toekomst waarin ik mijzelf nog meer laat zien als een persoon die onbevooroordeeld is. Door de liefde die ik tegenwoordig om mij heen heb en die mij laat blijven (in)zien wat echt belangrijk is in het leven: liefde, aandacht, gelijkwaardigheid en zelfregie! heb ik de mogelijkheid om samen met haar mijn plannen te verwezenlijken. Ruimte voor mijzelf en mijn naasten, zodat ik met haar samen op termijn ook anderen kan helpen die de regie even kwijt zijn en zich moeten herpakken!

Wat ik mee breng als zzp'er in de zorg:


- Waarnemend vermogen en inzicht tot verandering. Door oude patronen vast te pakken en het gesprek aan te gaan, kom je soms tot nieuwe inzichten die leiden tot kleine vernieuwingen. Grote stappen laten je harder struikelen.
- Flexibel en gestructureerd: Ik kan goed en waar nodig snel schakelen in het werk wat ik doe. Ik heb en hou graag overzicht, dus moet soms rennen om dit te behouden. Door de ervaring gaat mij dit binnen steeds meer functies beter af en kan ik gedaan krijgen wat er binnen een opdracht van mij verlangt wordt! En soms meer!
- Ik ga het gesprek aan! jij ook?